Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Παραιτήθηκε η αντιπρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Νομού Ιωαννίνων κ. Άννα Μαρία Κωνσταντίνου

Εκτιμάται πως θα επιλυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Θα γίνουν κανονικά οι εσωκομματικές εκλογές
Θέματα δημιουργούνται για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΟΔΕ και των τοπικών επιτροπών της ΝΔ Ιωαννίνων που πρόκειται να γίνουν στις 13 Μαΐου. Αναφέρεται ότι γενεσιουργός αιτία είναι η ουσιαστική έλλειψη γραφείων και υλικοτεχνικής υποδομής της ίδιας της ΝΟΔΕ, αναγκαίων για την εκλογική διαδικασία.
Μέχρις ώρας υπήρξε η παραίτηση ενός τουλάχιστον μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής, αυτή της αντιπροέδρου δικηγόρου κ. Άννας Μαρίας Κωνσταντίνου η οποία με συγκεκαλυμμένες αιχμές κάνει λόγο στην επιστολή της για «δύσκολο και γεμάτο εμπόδια έργο» της Εφορευτικής.
Η Εφορευτική Επιτροπή Ιωαννίνων της ΝΔ (ΝΕΦΕ) συνεδρίασε και για τις σημαντικές ελλείψεις ενημερώθηκαν τα κεντρικά του κόμματος. Σύμφωνα με...
τα προβλεπόμενα επισήμως από τη ΝΔ (κλικ εδώ) μέχρι αύριο Κυριακή 22/4 πρέπει η ΝΕΦΕ να ορίσει τις επιμέρους Εφορευτικές στους Δήμους του Νομού και την Τετάρτη να δέχεται υποψηφιότητες κλπ. Αναμένεται τα κεντρικά της ΝΔ να δώσουν λύση στο ζήτημα που δημιουργήθηκε.
Σύμφωνα με νεοδημοκράτες, η Εφορευτική Επιτροπή πλέον θα κινείται κάτω από το συνεχές και άγρυπνο μάτι της Αθήνας, η οποία επιτακτικά απαίτησε απολύτως ίσες αποστάσεις τόσο με τους υποψήφιους προέδρους ΝΟΔΕ και τοπικών, όσο και με τα μέλη αυτών. 

Η παραίτηση της κ. Άννας Μαρίας Κωνσταντίνου όπως την ανέβασε στο fb

«Ευχαριστώ όλους τους πραγματικούς φίλους μου, όλους όσους πίστεψαν σε μένα και στις ικανότητες μου.
Προσέφερα πάντα με ήθος και ανιδιοτέλεια αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μου στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη από πολλά μετερίζια ( από την πρώτη πρώιμη κιόλας μαθητική μου ηλικία) εντός κaι εκτός Ελλάδας, ούσα παρούσα σε πολλά πολιτικά γραφεία, στην ευρωβουλή στην ομάδα του ΕΛΚ για την οποία δούλεψα αλλά και ως νομικός σύμβουλος σε γραφείο υπουργού της κυβέρνησης. Το συμπέρασμα που απεκόμισα ολ' αυτά τα χρόνια ήταν ότι για να κάνεις ομελέτα δυστυχώς πρέπει να σπάσεις....αυγά.....!!!!
Και είμαι σίγουρη πως η παράταξη μου δικαιώνει τους ικανούς που έχουν τα προσόντα και τη θέληση να σπάσουν αυγά και να κάνουν μια πολύ γευστική ομελέτα....
Καλή επιτυχία στο δύσκολο και γεμάτο εμπόδια...έργο της ΝΕΦΕ Ιωαννίνων!
»


Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινό ρεπορτάζ του έγκυρου blog epirusgate αναφέρονταν:
Εκλογές ΝΟΔΕ Ιωαννίνων: “Σύννεφα στον ορίζοντα”; 


Τα διαδικαστικά από το site της Νέας Δημοκρατίας: