Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τι κοινό έχουν η Πέγκυ Ζήνα, η «εκρηκτική» Αγγελική Ηλιάδη και η υποψηφιότητα του Σπύρου Ριζόπουλου στην Ήπειρο;

γράφει “Η ματσόλα” (the mallet)*
Είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz, με χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές και με τεράστιες επιτυχίες που λατρεύει ο κόσμος.   
Ο λόγος για την Πέγκυ Ζήνα και την Αγγελική Ηλιάδη, οι οποίες μας εξέπληξαν την προηγούμενη εβδομάδα με δυο ασυνήθιστες -για τα δεδομένα τους- αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αφορούσαν την υποψηφιότητα του Σπύρου Ριζόπουλου στην Ήπειρο και προκάλεσαν εντύπωση σε αρκετούς.
Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά:...

Πρώτη ήταν η εντυπωσιακή Ηπειρώτισσα Αγγελική Ηλιάδη με καταγωγή από το Βουργαρέλι Άρτας η οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους 70 χιλ. ακολούθους, το σποτάκι με την προαναγγελία της ομιλίας του Σπύρου Ριζόπουλου την Κυριακή του Θωμά στο Δήμου Πωγωνίου.
Προσέθεσε, μάλιστα, και το σχόλιο: “Σπύρος Ριζόπουλος «Για να δημιουργήσουμε μαζί… σε κάθε γωνία της Ηπείρου μαζί»”, ενώ το βίντεο είχε πάνω από 9.000 προβολές!


Το ίδιο βίντεο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και η δημοφιλής τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, η οποία είναι κουμπάρα του Σπύρου Ριζόπουλου, καθώς ο τελευταίος έχει βαφτίσει την κόρη της Ηλέκτρα.
Το βίντεο κέρδισε αρκετά like με την ίδια την τραγουδίστρια να γράφει το εξής σχόλιο: «Μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία αύριο στα χωριά μας από τον κουμπάρο μου».
Να σημειωθεί ότι η αγαπημένη ερμηνεύτρια κατάγεται και αυτή από την Ήπειρο, συγκεκριμένα από το χωριό Σιταριά του Νομού Ιωαννίνων.

Όπως όλα δείχνουν και η ελληνική showbiz δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Ηπειρώτη επικοινωνιολόγο, Σπύρο Ριζόπουλο, που μπορεί να μην έχει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια, έχει όμως δηλώσει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του για την Ήπειρο.

Οι πληροφορίες μας λένε πως η έμπρακτη στήριξη των δυο τραγουδιστριών δεν θα σταματήσει σε αυτές τις δύο αναρτήσεις και πως ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς τους ως περιφερειακοί σύμβουλοι στην Ήπειρο, στο πλευρό του Σπύρου Ριζόπουλου.
Λέτε; Αναμένουμε τις εξελίξεις!

γράφει “Η ματσόλα” (the mallet)
*(η "ματσόλα" είναι μία δραστήρια 
δημοσιογράφος στην Ήπειρο)