Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Με επιτυχία και φέτος τα αθλητικά βραβεία

H Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών πραγματοποίησε την Τετάρτη, 21 Μαρτίου και ώρα 8.00 μ.μ. στην αίθουσα «Βασίλειος Πυρσινέλλας» την καθιερωμένη ετήσια βράβευση των Γιαννιωτών αθλητών και προπονητών που διακρίθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, πλήθος κόσμου, συναθλητές, περήφανοι γονείς, συγκινημένοι παππούδες και γιαγιάδες, αγαπημένοι...
φίλοι, χειροκρότησαν με έκδηλο ενθουσιασμό τους Γιαννιώτες αθλητές, από τους λιλιπούτειους «αγωνιστές» μέχρι τους «γερόλυκους» της άθλησης, που και το 2017, πέτυχαν εξαιρετικές διακρίσεις, που μας κάνουν όλους περήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον του τόπου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Θωμάς Μπέγκας, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών, κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος, εκπρόσωπος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιωάννινων, ο εκπρόσωπος του Διοικητή της 8ης Μεραρχίας, Αντισυνταγματάρχης, κ. Βασίλειος Παπατσίμπας, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Δ/νσης Ιωαννίνων, Αστυνομικός Α΄, κ. Ανδρέας Καραμάνης, ο εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας, Προϊστάμενος της Γενικής Δ/νσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων κ. Νικόλαος Παπαευθυμίου, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής, κ. Θωμάς Μπάκας, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Παντελής Κολόκας, Γιάννης Λιόντος και Νικόλαος Γκόλας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Συλλόγων και Σωματείων.