Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

(ΦΩΤΟ): Τα… παραλειπόμενα από την επίσκεψη του πρέσβη των ΗΠΑ Τζόφρι Πάιατ στα Γιάννενα

Ο Νικόλας, η Νατάσα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο άλλος ο Σπύρος, ο Κώστας, η Κατερίνα,  η Σοφία, ο Παντελής, η Μάρα… ⏩Που προτίμησε να φάει, με ποιους βγήκε, ποιους συνάντησε μετά…
Μπορεί  ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζόφρι Πάιατ να πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στα Γιάννενα για να βραβεύσει τη Γιαννιωτοπούλα Αλεξάνδρα Πλιακοπάνου.
Μετά όμως την τελετή και τη συνάντηση με το Θωμά Μπέγκα και τον Παντελή Κολόκα, είχε ένα πλούσιο πρόγραμμα με αρκετές συναντήσεις αλλά και επισκέψεις. 
Συναντήθηκε με… ουκ ολίγους, ενώ για φαγητό προτίμησε τα Γραμμενοχώρια, στο...
περίφημο "KOZMOS" του Νικόλα Παπαϊωάννου στο Λύγγο.

Στο twitter ο πρέσβης των ΗΠΑ  συνομίλησε για την επίσκεψή του στην Ήπειρο με το Σπύρο Ριζόπουλο που ήταν Γ.Γ. της Πανηπειρωτικής στις ΗΠΑ με πρόεδρο το Νίκολας Γκέιτζ.

Συναντήθηκε επίσης με το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Σπύρο Κυριάκη, το γνωστό δραστήριο επιχειρηματία του “ΛΥΧΝΟΣ” από την Πρέβεζα.

Ακόμη συναντήθηκε με την δραστήρια bussineswoman και Αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Νατάσα Τύρου-Ούζα η οποία έχει στενούς οικογενειακούς δεσμούς με τις ΗΠΑ.

Βέβαια δεν έλειψαν και οι επιχειρηματικές οικογένειες της Ηπείρου όπως η συνάντηση του πρέσβη με τον Κώστα Νιτσιάκο, το νεαρό μέλος της οικογένειας Νιτσιάκου  (ο οποίος μάλιστα δεν αποκλείεται να…???)

Ο εκπρόσωπος του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης Γιάννης Μήτσης, πρόσφερε πλακέτα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρέσβη.

Ακόμη στα άτομα που συνάντησε ο Τζόφρι Πάιατ είναι η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς Σοφία Στάικου και η συντονίστρια του Παραρτήματος Ηπείρου του Σωματείου ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ  Ιωαννίνων Κατερίνα Μπότσιου.

Στο Ζαγόρι, με τον παλιό πρωταθλητή ημιαντοχής και Αντιδήμαρχο Ιωαννιτών Παντελή Κολόκα και τη Μάρα Καλογήρου, ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζόφρι Πάιατ περπάτησε στα γραφικά πανέμορφα μονοπάτια του Βίκου και απόλαυσε με την Κατερίνα Μπότσιου και τη συνοδεία του τοπικές λιχουδιές στο υπέροχο ξενοδοχείο MountGrace Suites & SPA στο Μονοδέντρι.