Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Με επιτυχία η κοπή πίτας της ΝΔ Κόνιτσας (φωτογραφίες)

Δημιουργικός και οργανωτικός ο δραστήριος Πρόεδρος, Ζώης Πανταζής
Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Κόνιτσας της ΝΔ έκοψε την Κυριακή την πίτα της με την παρουσία του βουλευτή Αχαΐας και τομεάρχη Υγείας Ιάσωνα Φωτήλα και του βουλευτή Ιωαννίνων Κώστα Τασούλα.
Ο αεικίνητος, αειθαλής, δραστήριος και "μποέμ" πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ, εκδότης και δημοσιογράφος Ζώης Πανταζής κατάφερε να κινητοποιήσει πολλούς νεοδημοκράτες και να διοργανώσει μία εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση, “βάζοντας τα γυαλιά”...
σε πάρα πολλούς. Στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι «σύντομα η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Δήμου Κόνιτσας Ζώης Πανταζής εκτός από εκδότης της εφημερίδας "ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ" και δημοσιογράφος, είναι επίσης τακτικός συνεργάτης της έγκυρης Βίλιαν Στασινού και επιτυχημένος σχολιαστής στη ΒΗΜΑ τηλεόραση.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Κόνιτσας Ανδρέας Παπασπύρου, η αντιπεριφερειάρχης Γιούλα Μητροκώστα, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρ. δήμαρχος Κόνιτσας Μάκης Χατζηεφραιμίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος και πρ. αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κόνιτσας Γιώργος Ρόμπολος, ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Στέφανος Φούσας, πολλά μέλη της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων και αρκετός κόσμος.

(κάντε κλικ στη φωτο για zoom)