Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη του ΠΑΣ Γιάννινα στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο-Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα με επικεφαλής τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ κ. Κώστα Πεδιαδιτάκη.  
Οι μαθητές υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον συμμαθητή τους, Θοδωρή Βενετικίδη (φοιτά στο ΓΕΛ των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ) και τον Ένες Ντόλοβατς, οι οποίοι...
υπέγραψαν αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες, συνομίλησαν, έπαιξαν μαζί τους ποδόσφαιρο και τους παρέδωσαν δωρεάν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν από τη μαθητική κερκίδα του Σταδίου «Ζωσιμάδες» τον κυριακάτικο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό. 

Στους μαθητές τονίστηκε η αξία του αθλητισμού, η επίδρασή του στη διαμόρφωση αξιών και στάσης ζωής, η αξία του «ευ αγωνίζεσθαι» καθώς και η χαρά της συμμετοχής στα αθλήματα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Οι ίδιοι οι μαθητές συνομιλώντας με τους ποδοσφαιριστές άκουσαν τις εμπειρίες τους, τις δυσκολίες των προσπαθειών τους, τις θυσίες που κάνουν και την υπομονή που δείχνουν στο πρωτάθλημα της Super League για να πετύχουν τον τελικό τους στόχο, που είναι η επιτυχία. Και όπως επισημάνθηκε από τους εκπαιδευτικούς, αυτά τα μηνύματα θα πρέπει να αποτελέσουν και για τους μαθητές φωτεινά παραδείγματα για επιτυχίες στο στίβο της γνώσης.