Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Βρίσκονται απέναντι από τις επιλογές της κυβέρνησης

Το Εργατικό Κέντρο πραγματοποιεί Πανηπειρωτικό συλλαλητήριο το απόγευμα της Τρίτης – Κάλεσμα συμμετοχής από δεκάδες συλλόγους και φορείς
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Περιφερειακού – Αναπτυξιακού Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα και την Τρίτη στα Γιάννενα, όχι όμως μόνο σε κυβερνητικό επίπεδο. 
Η παρουσία σύσσωμου του κυβερνητικού επιτελείου, σχεδόν του συνόλου του υπουργικού Συμβουλίου για δύο ημέρες στα Γιάννενα, που θα κορυφωθεί με την παρουσία του πρωθυπουργού και την ομιλία του Αλ. Τσίπρα το απόγευμα της Τρίτης κινητοποιεί και...
τα αντανακλαστικά φορέων και συλλογικοτήτων, που βρίσκονται απέναντι από τις επιλογές της κυβέρνησης σε πολιτικό επίπεδο ή βιώνουν τις δραματικές επιπτώσεις της κρίσης. Έτσι, το Εργατικό Κέντρο πραγματοποιεί πανηπειρωτικό συλλαλητήριο το απόγευμα της Τρίτης με αφετηρία το Εργατικό Κέντρο και προφανή τερματισμό το χώρο του ξενοδοχείου Du Lac, όπου θα πραγματοποιηθεί το αναπτυξιακό συνέδριο.

Ήδη, έχουν δημοσιοποιηθεί επίσημες ανακοινώσεις συμπαράστασης και συμμετοχής στο συλλαλητήριο από διάφορους συλλόγους και φορείς, με την Αδριανή Λεφτάκη, πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στον Επισιτισμό και τα Τουριστικά Επαγγέλματα να απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής και να γνωστοποιεί, πως το συλλαλητήριο συναντά ήδη την ανταπόκριση και υποστήριξη από το σύνολο των Εργατικών Κέντρων στην Ήπειρο και δεκάδες Σωματεία.