Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωση των 3 εκ των 4 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ένταξη της βελτίωσης της οδού Πανεπιστημίου

Μαντάς, Στέφος και Τζούφη, άνευ του πολιτικά εξαφανισμένου Καραγιάννη: «Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η βελτίωση της οδού Πανεπιστημίου στα Ιωάννινα»
Με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση 400.000 ευρώ για τη συντήρηση – κατασκευή της οδού Πανεπιστημίου του Δήμου Ιωαννιτών.
Οι εργασίες βελτίωσης θα είναι προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης, αφού σήμερα η οδός που συνδέει την πόλη των Ιωαννίνων με το Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και...
άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου επιβαρύνεται με σημαντικό κυκλοφοριακό φόρτο. 

Με την χρηματοδότηση των 400.000 ευρώ από το Υπουργείο Οικονομίας, καθίσταται δυνατή η υλοποίηση του έργου από το Δήμο Ιωαννιτών. Η χρηματοδότηση λειτουργεί συμπληρωματικά στη χρηματοδότηση ύψους 600.000 ευρώ που είχε εγκριθεί πριν μερικούς μήνες με πόρους επίσης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Έτσι, συνολικά, το έργο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους με 1 εκατ. ευρώ.  Η εξασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου δρομολογεί την ολοκλήρωση μιας παρέμβασης που αναβαθμίζει την ευρύτερη περιοχή και ικανοποιεί ένα αίτημα ετών της τοπικής κοινωνίας.


Μαντάς Χρήστος
Στέφος Γιάννης
Τζούφη Μερόπη

Βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ