Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Δεν κατεβαίνω για δήμαρχος Ιωαννιτών. Μόνο στην Περιφέρεια για άλλη μία φορά

(ΒΙΝΤΕΟ): Τι είπε ο Καχριμάνης, πως απάντησε ο Μπέγκας
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και συνοπτικός ήταν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης όταν ρωτήθηκε εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννιτών στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Το ξέκοψε ορθά-κοφτά ότι δεν ενδιαφέρεται και κλείνοντας κοφτά το θέμα, είπε χαρακτηριστικά «Τελεία και παύλα».
Εξίσου όμως αποκαλυπτικός ήταν και ο δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση αυτή του Αλέκου Καχριμάνη.
Αναλυτικά…

Ο διάλογος του Περιφερειάρχη με το δημοσιογράφο Βλάση Ντόκα
Βλ. Ντόκας: «Θα πάτε στο Δήμο Ιωαννιτών από την Περιφέρεια Ηπείρου κ. Καχριμάνη;»
Αλ. Καχριμάνης: «Έχω πει ότι δεν ενδιαφέρομαι. Αν θα είμαι χρήσιμος στον τόπο θα είμαι άλλη μια φορά για την Περιφέρεια. Αλλιώς υπάρχει και το σπίτι. Τελεία και παύλα»
Και πρόσθεσε: «Κάποιοι που έρχονται από το απώτερο παρελθόν μπορεί σε κάποιους να έχουν πέραση εκεί στο δημαρχείο και να τους λένε κουβέντες. Εγώ δεν ασχολούμαι μαζί τους»
Τέλος κατέληξε: «Θα ήταν ανήθικο, μετά την Περιφέρεια να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων. Έχει τελειώσει αυτό το θέμα και δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθώ».

Και ο διάλογος του Θωμά Μπέγκα με το δημοσιογράφο Βλάση Ντόκα στο σύντομο ΒΙΝΤΕΟ
Θωμάς Μπέγκας: «Παρακολούθησα τη συνέντευξη του Περιφερειάρχη, έβαλε μια γενικότερη λογική που τη θεωρώ ηθική» απάντησε ο δήμαρχος Ιωαννιτών και συνέχισε κρίνοντας και σχολιάζοντας τη διάσταση που έβαλε στο θέμα ο κ. Καχριμάνης
Βλ. Ντόκας: «Σας βολεύει αυτή η λογική του Καχριμάνη; Γιατί θα είναι λιγότεροι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και λιγότερο δυνατοι από τον Καχριμάνη...»
Θωμάς Μπέγκας: «Ακούστε κ. Ντόκα, να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα. Ο...