Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

(ΒΙΝΤΕΟ) Δυσαρέσκεια Καχριμάνη γιατί τον παρομοίασε με “Αγά” ο Δημ. Νάστος

Καχριμάνης: «Όταν τον άλλο τον βγάζεις από το βούρκο και τον σηκώνεις όλο το χειμώνα και σε λέει “Αγά” κάτι άλλο τρέχει στο μυαλό του»
Το ξέσπασμα του Αντιδημάρχου Ιωαννιτών και για πολλά χρόνια προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, τέως Δημάρχου Μπιζανίου και μέλους των δημοτικών αρχών Φίλιου και Μπέγκα στο Δήμο Ιωαννιτών Δημήτρη Νάστου κατά του Αλέκου Καχριμάνη, ενόχλησε ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Ηπείρου. Ο Νάστος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, έσυρε τον “αντικαχριμανικό” χορό της...
δημοτικής αρχής κατά του «αγά» Περιφερειάρχη – έτσι σχεδόν τον περιέγραψε, δις μάλιστα – που θέλει να επιβάλλει μια κακή μελέτη στην πόλη για την κατασκευή ενός δρόμου, αναφερόμενος στη Λεωφόρο Νιάρχου.

Ο κ. Καχριμάνης απάντησε με έντονο τρόπο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, στο Ioannina TV, ενώ αναφέρθηκε και στον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα και τη στάση που κράτησε απέναντι σε συγκεκριμένους δημοτικούς συμβούλους.
«Με πείραξε η έκφραση αγάς. Δεν ήταν αγάς ο Καχριμάνης το χειμώνα όταν στις δυσκολίες σε έβγαλε από το βούρκο και είναι τώρα; Όσοι είπαν αυτές τις κουβέντες θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη. Δε θα άφηνα έναν αντιπεριφερειάρχη να εκφραστεί με αυτόν τον τρόπο για κανέναν στο περιφερειακό συμβούλιο. Θα έθετα ζήτημα ύπαρξής του στην παράταξη», σημείωσε, φωτογραφίζοντας τον Δημ. Νάστο, που χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη έκφραση.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ με την απάντηση του κ. Καχριμάνη