Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Κώστας Τασούλας: «Όσο «διαπραγματεύονται» τόσο χειρότερο για την χώρα»

«Το μόνο βέβαιο που συμφωνήθηκε είναι να επιβληθούν νέες φορολογίες με τη μείωση του αφορολόγητου και νέες περικοπές συντάξεων. Και αυτό ασχέτως επιτυχίας του ούτως ή άλλως απλησίαστου στόχου για 3,5% του ΑΕΠ πρωτογενές πλεόνασμα. Ενώ οι όποιες ελαφρύνσεις υποτίθεται πως θα εφαρμοστούν μόνο στο βαθμό που επιτυγχάνονται οι στόχοι των μεγάλων πλεονασμάτων. 
Συμπέρασμα: επιστρέφει η τρόικα, φορτωθήκαμε νέα μέτρα, δεν υπάρχει πολιτική συμφωνία και...

χάθηκε άλλο ένα Eurogroup χωρίς αναφορά σε μέτρα για το χρέος και σε είσοδο μας στην ποσοτική χαλάρωση, δηλαδή σε φθηνό δανεισμό της οικονομίας μας. Τα στελέχη της Κυβέρνησης εξαντλούν την επινοητικότητα τους στο να παρουσιάζουν το μαύρο ως άσπρο στο λαό, αντί να πετυχαίνουν στόχους και να βγάλουν τη χώρα από τη δοκιμασία»

Τα παραπάνω τόνισε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ κ. Κώστας Τασούλας σε συνέντευξη του σε αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο κ. Κώστας Τασούλας είχε την ευκαιρία να αναφερθεί και στα επεισόδια που συνέβησαν στα Γιάννενα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 104η επέτειο της Απελευθέρωσης. «Η Αστυνομία πλήρωσε βαρύ τίμημα με 7 τραυματισμούς από επιθέσεις οπλισμένων με ξύλα εγκληματικών στοιχείων. Εστάλησαν αστυνομικοί με πολιτική περιβολή να αντιμετωπίσουν ταραχοποιούς που χτυπούσαν στο ψαχνό. Η γραμμή της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για ανοχή σε επιθέσεις ανταρτών πόλεως, αποθρασύνει τους τελευταίους και εγκυμονεί κινδύνους για τη ζωή των αστυνομικών. Η Αστυνομία πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της, για να προστατεύσει και την κοινωνία, διαφορετικά παραδινόμαστε στην ανομία», κατέληξε ο κ. Τασούλας.