Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Συλλογή βραβείων στη Θεσσαλονίκη για το ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΖΗΚΟΣ

Την περασμένη  Κυριακή πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε) στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Porto Palace. 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΕΤΑΒΕ βράβευσε τους 10 καλύτερους συλλόγους που συμμετείχαν στα πρωτάθλημα της Ένωσης.
Ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΖΗΚΟΣ βραβεύτηκε ως 9ος σύλλογος και το κύπελλο παρέλαβε ο προπονητής κ. Ζήκος Βασίλειος.
Από την...
ZIKOS TEAM βραβεύτηκαν και 12 πρωταθλητές εκ των οποίων 7 για το μετάλλιο τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και 5 ως επίλεκτοι της ΕΤΑΒΕ. Αναλυτικότερα:


Πρωταθλητές Ελλάδος:
1)Μόκα Ναταλία
2)Τσιανέλη Καλυψώ
3)Σιδέρη Παναγιώτα
4)Σίνδρος Δημοσθένης
5)Κατσουλίδης Κων/νος
6)Τζίμα Ειρητίνα
7)Κατσιώρας Βασίλειος
ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΕΤΑΒΕ
8)Τζίμα Σταματια
9)Τζίμα Ειρήνη-Χριστίνα
10)Τασιουλας Βασίλειος
11)Νότης Χρήστος
12)Κατσιώρας Βασίλης.

Ο κ.Ζήκος ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα προσωπικά αλλά και για τον σύλλογο και τους αθλητές μου που βραβεύονται και σήμερα για άλλη μια χρονιά από την ΕΤΑΒΕ, εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια. Έτσι για την ιστορία να αναφέρω ότι πέρυσι ο σύλλογος μας κατέκτησε την 3η θέση στην ΕΤΑΒΕ και αναδείχθηκε 2ος σύλλογος Πανελλαδικά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων και 3ος στο Β' Πανελλήνιο Κύπελλο. Επόμενος στόχος μας το 3ο και 1ο Τεχνικό Πρωτάθλημα και ταυτόχρονα άλλη μια αποστολή μας θα λάβει μέρος στο Διεθνές Παγκοσμιο Open στη Σόφια της Βουλγαρίας, το πρωτάθλημα SOFIA OPEN G1, με βαθμολογία για τους ολυμπιακούς αγώνες»