Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Επίδομα 5.000 $ το μήνα για άνδρες που θα παντρευτούν Ισλανδή!!!

Η κυβέρνηση της Ισλανδίας χορηγεί το επίδομα σε όποιον άνδρα αποφασίσει να παντρευτεί Ισλανδή και συνδράμει με τη γονιμοποίηση στην αύξηση του πληθυσμού της χώρας
Φύγαμε! Ο φόβος της μείωσης του πληθυσμού αναγκάζει την κυβέρνηση να αναζητήσει γαμπρούς από το εξωτερικό. Το αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του σεξ και την τεκνοποίησης με το γάμο θα είναι 5.000 δολάρια το μήνα. 
Στην πανέμορφη αυτή Ευρωπαϊκή χώρα των 320.000 μόλις κατοίκων, φαίνεται πως οι γυναίκες είναι πολύ περισσότερες από τους άνδρες, ενώ η πλειονότητα των ανδρών είναι...
ηλικίας άνω των 40 ετών και μάλλον  γι' αυτό τίθεται σοβαρά πια το ζήτημα της λήψης μέτρων για την αύξηση του πληθυσμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κυβέρνηση της Ισλανδίας προσφέρει το «τρελό» επίδομα 5.000 $ το μήνα σε όποιον άνδρα αποφασίσει να παντρευτεί Ισλανδή και να συνδράμει στην αύξηση του πληθυσμού της χώρας, η οποία εμφανίζει απελπιστική έλλειψη νεαρών ανδρών, με αποτέλεσμα να μην ικανοποιείται η ζήτηση!

Βέβαια αρκετοί είναι αυτοί που σκέφτονται «Δείξτε μου την πεθερά και μετά θα αποφασίσω», εάν αυτά αντανακλούν την πραγματικότητα!

Διαβάστε τι συμβαίνει πραγματικά  εδώ και εδώ