Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθούν με μεγάλη επιτυχία οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, οι οποίες είχαν και τεράστιο κοινωνικό χαρακτήρα. Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά : 
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και τo Π.Α.Κ.Π.ΠΟ /Τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας βοήθησαν, στήριξαν την προσπάθεια μας και...
στάθηκαν αρωγοί στην διοργάνωση και πραγματοποίηση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Ηγουμενίτσας. 
Η ανταπόκριση και η προσφορά σας ήταν συγκινητική και μας γεμίζει αισιοδοξία και θέληση να συνεχίζουμε. Ο εθελοντισμός και η συνεργασία έφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε όχι μόνο τα παιδιά να περάσουν όμορφα αλλά και οι μεγάλοι να ξαναγίνουν παιδιά. Όσο αφορά το κοινωνικό χαρακτήρα των εκδηλώσεων η προσφορά είναι ανεκτίμητη τόσο από τα σχολεία και τους φορείς, βοηθώντας οικονομικά αδύναμους συμμαθητές τους με την φαντασία και την δημιουργικότητά τους, όσο και από τους συνδιοργανωτές του «2ο Αγώνα Δρόμου Αγάπης» στηρίζοντας τις άπορες οικογένειες με γεύματα αγάπης. Σας ευχόμαστε «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά»