Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ο Σπάρτακος έκοψε την πίτα του

Στις  10 Ιανουαρίου 2017, ο Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων σε μια λιτή,  ζεστή και οικογενειακή εκδήλωση, η οποία έγινε στην αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής », στα παλαιά σφαγεία με την παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων και τον γονέων αυτών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου που διακρίθηκαν το 2016.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Ταμίας του συλλόγου κ. Απόστολος Τσιμαράκης και άνοιξε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστάσιος Λάγκας, ο οποίος αναφέρθηκε...
στις επιτυχίες που είχε στο 2016 και στα προβλήματα του συλλόγου και ευχαρίστησε τους προπονητές, τους αθλητές – αθλήτριες, καθώς και τους γονείς αυτών για την καθημερινή προσφορά στο σύλλογο, όπως και τη ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ για την συνεχή υποστήριξη στον σύλλογο.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες το 2016, από τους κ.κ., Γεώργιο Παπαδιώτη, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών, τον Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου κ. Κων/νο Μάμαλη, τον πρόεδρο της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ κ. Σπυρίδωνα Πάϊκα, το μέλος της ΕΔ του ΠΕΑΚΙ κ. Βλάση Παπαχρήστου, τον εκπρόσωπο τύπου της ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ Κ. Ιωάννη Κείσογλου και τον επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου Κατοίκων και Φίλων Κάστρου κ. Στέφανο Βασιλειάδη οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση.
«Τους ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκαναν και για μια ακόμη φορά θέλουμε να επισημάνουμε την πλήρη εγκατάλειψη και αδιαφορία για τον σύλλογό μας από τους βουλευτές,  και τους αιρετούς άρχοντες της πόλης μας ( πλην βεβαίως του κ. Γ. Παπαδιώτη ), που όχι μόνο δεν συμπαρίστανται εμπράκτως στην τεράστια προσπάθεια που κάνουμε, αλλά δεν συμπαρίστανται ούτε ηθικά για να επιβραβεύσουν έστω, την προσπάθεια των αθλητών  μας ( κάτι που βέβαια το κάνουν με άλλους συλλόγους στις εκδηλώσεις των οποίων παρευρίσκονται )», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Συλλόγου.
Οι αθλητές και αθλήτριες που βραβεύτηκαν είναι: ΄Αρση βαρών οι: Μαρκούλας Γιώργος, Αυδόκης Κων/νος, Μπούμπα Βασιλική, Μπογά ΄Αννα,  Μουρατλάρης  Νίκος,  Μπαλάσκα Σταυρούλα, Ντούτση Γεωργία, Μουρατλάρης Κων/νος, Οσμάνι Ντριλόν,  Τζίμας Σπυρίδων, Κρέτσης Φώτιος.   
Tζούντο: Καλογήρου Δημήτριος, Καλογήρου Ευάγγελος, Βόσιου Αλεξάνδρα Βασιλείου Θεοφανία, Μάστακας Κων/νος   και στίβος η Παδιώτη Αλίκη και Τζαμουράνη Χρυσαυγή.
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η τυχερή αθλήτρια που κέρδισε το φλουρί  ήταν η Αγγέλη Σοφία, η οποία και κέρδισε τα δώρα.