Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

«Αφήνοντας το Λας Βέγκας» από την Εξαύδα

Με την ταινία «Αφήνοντας το Λας Βέγκας» συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές της Εξάυδα την Κυριακή 15 και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.
Η ταινία διηγείται την ιστορία του Μπεν, άνεργου και αλκοολικού σεναριογράφου που έχοντας πλέον χάσει σύζυγο και παιδί λόγω του εθισμού του, αποφασίζει να πάει στο Λας Βέγκας προκειμένου να πιει μέχρι θανάτου. Εκεί θα συναντήσει την Σέρα, μια πόρνη «διαφορετική» που...
θα τον ακολουθήσει στο ταξίδι του, δεχόμενη τον μοναδικό όρο που θα της θέσει ο Μπεν: να μην του πει ποτέ να κόψει το αλκοόλ.
Δεν είναι μια ταινία που μιλάει απλά για δύο κατεστραμμένους ανθρώπους που ενώνουν τις μοίρες τους και αναζητούν την αγάπη και την ελπίδα για μια φυσιολογική ζωή.
Η ταινία είναι μια ιστορία ενός άντρα εθισμένου που αναζητάει - και τελικά βρίσκει- μία γυναίκα μη αποδεκτή από τους άλλους που μαζί θα βιώσουν την αλληλοκατανόηση, χωρίς γιατί- πως- πότε, χωρίς παρελθόν και μέλλον και λίγο πριν την δύση τους, θα βιώσουν το μεγαλείο της αγάπης που λείπει από την ζωή τους.

Η προβολή και τις δύο ημέρες ξεκινά στις 8:15, με την οικονομική ενίσχυση να είναι 2 ευρώ. Τηλ. επικοινωνίας 6945377240