Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Συνάντηση του προέδρου Σπύρου Βασιλείου και μελών της ΝΟΔΕ, με τον δήμαρχο κ. Θωμά Μπέγκα

Με “μουρμούρες” από μέλη της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας” του Νίκου Γκόντα και κριτική από τον τύπο για έλλειψη θέσεων και προτάσεων
Σε συνέχεια των συναντήσεων της ΝΟ.Δ.Ε Ιωαννίνων με τοπικούς θεσμικούς φορείς, προ 10ημέρου (τώρα ανακοινώθηκε) και συγκεκριμένα την Τρίτη 22/11/2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου, Σπύρου Βασιλείου με συνοδεία μελών της ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων με το δήμαρχο Θωμά Μπέγκα. Σύμφωνα με τη ΝΟΔΕ, στη συζήτηση τέθηκαν θέματα ιδιαιτέρας σημασίας για το διευρυμένο Καλλικρατικό Δήμο Ιωαννιτών και για την πόλη των Ιωαννίνων ειδικότερα.
Εσωκομματικές όμως παρενέργειες προέκυψαν από την απόρροια της συνάντησης αυτής. Όπως αναφέρουν πηγές της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας”, η ΝΟΔΕ δε ζήτησε...
προηγουμένως ενημέρωση πριν τη συνάντηση για τις θέσεις σε καίρια ζητήματα του Δήμου Ιωαννιτών που έχει κατά καιρούς διατυπώσει η στηριχθείσα από τη ΝΔ παράταξη. Αποτέλεσμα να μη λείπουν οι εσωκομματικές …“μουρμούρες” και αιχμές για τη συνάντηση αυτή. 
Γκρίνιες και μάλιστα έντονες φαίνεται ότι υπήρξαν και για τη σύνθεση της αντιπροσωπείας της ΝΟΔΕ, καθώς όπως αναφέρεται μέλος της αντιπροσωπείας ήταν στο ψηφοδέλτιο του Θωμά Μπέγκα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ”, η οποία κατά τεκμήριο έχει έγκυρη πληροφόρηση από τη δημοτική αρχή του κ. Θωμά Μπέγκα, κατά τη συνάντηση αυτή, η ΝΟΔΕ «δεν διατύπωσε σοβαρές θέσεις ή προτάσεις για “κάποια” από τα καυτά θέματα της περιοχής».
Δε διστάζει μάλιστα η εφημερίδα στο σημερινό της φύλλο να σχολιάσει με ειρωνικό τρόπο τη σχετική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ.