Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Εργαζόμενοι SPIDER: Δεν βλέπουν φως στο βάθος του τούνελ

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, που θα φτάνουν μέχρι και τους αποκλεισμούς και τις συμβολικές καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, εμφανίζονται οι εργαζόμενοι της SPIDER, που παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις κυβερνητικών και άλλων παραγόντων, δε βλέπουν το παραμικρό... φως στο βάθος του τούνελ.
Για πολλοστή φορά, δεκάδες εργαζόμενοι της επιχείρησης βρέθηκαν χθες στην Περιφέρεια Ηπείρου, αναζητώντας...
ενημέρωση ή κάποια νεώτερα από τις επαφές του Περιφερειάρχη, με τα συναρμόδια υπουργεία, έπειτα και από την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών κ. Κουρουμπλή και τη δική του δημόσια δέσμευση, ότι θα μεταφέρει προσωπικά τα αιτήματα των εργαζομένων στον Πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα.
Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Μετάλλου Χρήστος Κλείτσας, η πλειονότητα των εργαζομένων έχει περιέλθει σε άθλια οικονομική κατάσταση, αντιμετωπίζοντας πλέον αρκετοί και τον κίνδυνο των εξώσεων από τα σπίτια τους.
«Από τη Δευτέρα εάν δεν βρεθούν συγκεκριμένες λύσεις, έστω περιστασιακές για την κατανομή ενός έκτακτου επιδόματος ή βοηθήματος, θα προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις και καταλήψεις δημόσιων υπηρεσιών», σημείωσε ο κ. Κλείτσας.