Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Αναβαθμίστηκε το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου

Πιστοποιήθηκαν από την Ελληνική (EOXA) & Διεθνή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (FIS) 4 πίστες
Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου πιστοποιήθηκαν από την Ελληνική (EOXA) & Διεθνή Ομοσπονδία Χιονοδρομίας (FIS) δύο πίστες Αλπικών Αγωνισμάτων, τεχνικής και γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και δύο πίστες Δρ. Αντοχής 1,5 και 2,5 χλμ. 
Με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις το Χ/Κ Ανηλίου αναβαθμίζεται σε μεγάλο βαθμό, αφού θα υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν εθνικές και διεθνείς αγωνιστικές εκδηλώσεις των...
συγκεκριμένων αθλημάτων. Ενώ με την ολοκλήρωση των συμπληρωματικών εργασιών θα είναι δυνατή και η διοργάνωση αγώνων Χιονοσανίδας και Διάθλου. Ως εκ τούτο, το Μέτσοβο θα αποτελεί πλέον ένα από τις τρεις χιονοδρομικούς προορισμούς της χώρας μας που θα έχει τη δυνατότητα διοργάνωσης διεθνών αγώνων όλων των χιονοδρομικών αθλημάτων και όπως επίσης θα αποτελεί το μοναδικό χιονοδρομικό προορισμό που θα έχει τις περισσότερες και πιο άρτιες πίστες Δρ. Αντοχής.

Ο ΕΟΣ Μετσόβου με την αρωγή και υποστήριξη του Δήμου Μετσόβου και της Περιφέρειας Ηπείρου πραγματοποιεί ένα σημαντικό έργο που αναβαθμίζει την αγωνιστική και τουριστική χιονοδρομία στην περιοχή του Μετσόβου.