Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Με επιτυχία στέφθηκε η εβδομάδα συγκέντρωσης φαρμάκων

Η εβδομάδα 10 έως 16 Οκτωβρίου ήταν για τον Ο.Κ.Π.Α.Π.Α και για την πόλη μας εβδομάδα συγκέντρωσης φαρμάκων. Η συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α ήταν και καθολική και συγκινητική.
Εκατοντάδες συμπολίτες μας, καθώς και η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, όλοι οι εργασιακοί χώροι, τα Σχολεία Δημόσιας και Ιδιωτικής εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων, οι Παιδικοί Σταθμοί της Πόλης μας καθώς και τα...
Φροντιστήρια μέσης και Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης, συγκέντρωσαν πληθώρα φαρμάκων καθώς και χρηματικό ποσό για να καλυφθούν άμεσα οι αυξημένες ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Με την ευγενική προσφορά όλων των συμπολιτών η προσπάθειά μας αυτή ήταν επιτυχημένη αλλά και ουσιαστική. Η κοινωνική ευαισθητοποίηση στην πόλη μας είναι μεγάλη . 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. ευχαριστεί δημόσια όσους συμμετείχαν και στήριξαν την προσπάθεια αυτή, και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν την στήριξη τους στις δράσεις και στις δομές του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. και να είναι σίγουροι ότι με τον τρόπο αυτό στηρίζουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.