Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Εμπλοκή στις σχέσεις Καχριμάνη – Αδ. Γεωργιάδη. Άδωνις: «Φίλος ο Καχριμάνης, φιλτάτη η αλήθεια»!

(ΒΙΝΤΕΟ) Πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πολύ ψυχρά “άδειασε” live τον Περιφερειάρχη Ηπείρου για τις “γλύκες του” στον Υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστόλου. Και ρήξη Καχριμάνη – Βασιλείου για χάρη του κ. Αποστόλου;
Σοβαρότατη εμπλοκή στις σχέσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλ. Καχριμάνη και του Άδωνι Γεωργιάδη επήλθε κατά την επίσκεψη στα Γιάννενα του Αντιπροέδρου της ΝΔ. 
Χαρακτηριστικό μάλιστα της έντασης στις σχέσεις των δύο ανδρών είναι ότι κατά την ομιλία στα Λιθαρίτσια του Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Καχριμάνης όχι μόνο κάθισε κυριολεκτικά στα ορεινά, αλλά και όταν κλήθηκε, αρνήθηκε κατηγορηματικά να προσφωνήσει.
Αφορμή για τη σκληρή στάση Γεωργιάδη, οι...
απαράδεκτες “αγάπες” και θερμά λόγια του κ. Καχριμάνη για τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ Βαγ. Αποστόλου, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Γιάννενα. 
Ο κ. Αλέκος Καχριμάνης απευθυνόμενος στον κ. Αποστόλου είχε πει «Σας ευχαριστώ για ότι κάνετε. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κάνει μικροπολιτική σε τέτοια ζητήματα. Λύσατε προβλήματα που άλλοι υπουργοί δεν είχαν αγγίξει».

Οι εκατέρωθεν δημόσιες δηλώσεις τους
Λάβρος ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης έβαλε τα πράγματα (και τον κ. Καχριμάνη) στη θέση τους. Είπε «φίλος ο Καχριμάνης, φιλτάτη η αλήθεια» τακτοποιώντας την “τρωθείσα” -κατά πολλούς Νεοδημοκράτες και κατά τον Άδωνι Γεωργιάδη- πολιτική ορθότητα.
«Τον θεωρώ καλό πολιτικό, αλλά στο θέμα της υπερασπίσεως μετά πάθους του κ. Αποστόλου, ο κ. Καχριμάνης κάνει λάθος» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της έγκριτης Βίλιαν Στασινού στην εκπομπή "ΒΗΜΑ στον Πολίτη" (Τρίτης 14-6-2016) στο ΒΗΜΑ TV. 

Ρήξη και με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ;
Ακόμη σύμφωνα με αρκετές πηγές της ΝΟΔΕ, εντονότατος “καυγάς”, τηλεφωνικά αυτή τη φορά έλαβε χώρα ανάμεσα στον Αλ. Καχριμάνη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, όταν οργισμένος ο Περιφερειάρχης ζήτησε εξηγήσεις από τον Σπύρο Βασιλείου, επειδή κατά τον κ. Καχριμάνη η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ κατέκρινε –ως άλλωστε όφειλε-τον κ. Αποστόλου.

Δείτε τα αποσπάσματα στο ΒΙΝΤΕΟ (διάρκεια 2΄44΄΄) πως ο Άδωνις αδειάζει δημόσια τον Καχριμάνη